TriNorth & Hanover Displays

TriNorth ansluter sig till Hanover Displays sälj- och tekniska supportteam i Sverige

LinkedIn

Vi är idag mycket glada att kunna meddela att TriNorth, den svenska systemleverantören för kollektivtrafikbranschen, nu ansluter sig till Hannovers svenska försäljnings- och tekniska supportteam.

Hanover Displays är en global oberoende utvecklare och producent av destinationsskyltar och passagerarinformationssystem.

”Hanover Displays växer snabbt i Skandinavien och vi är mycket glada över att välkomna TriNorth till Hannover-familjen”, säger Andy Williams, försäljningschef på Hanover Displays. Hanover Displays har sedan 2008 framgångsrikt sålt sina högkvalitativa passagerarinformationssystem för kollektivtrafikbranschen till den svenska marknaden.

Vidare säger Andy Williams att Hanover har redan ett starkt sälj- och tekniskt supportteam i Sverige och nu med stöd av TriNorth kommer Hannover att tredubbla sina försäljnings- och tekniska supportresurser för den svenska marknaden.

Hannovers etos är att utveckla pålitliga, högkvalitativa produkter, uppbackade av utmärkt kundsupport och innovation. När du köper en Hannover-produkt kan du vara säker på högsta produktkvalitet, kundsupport och löpande service. TriNorth delar dessa höga standarder, vilket gör att de passar in så bra.

”Partnerskapet mellan Hanover Displays och TriNorth kommer att vara fördelaktigt för alla våra svenska kunder eftersom det förbättrar vår försäljning och kundsupport. Vi ser verkligen fram emot att arbeta nära TriNorth och utöka vår kundbas över hela landet, säger Tom Day, internationell försäljningschef på Hanover Displays. 

”TriNorth tar med sig en stor erfarenhet av passagerarinformationsutrustning till teamet, som vi fått genom att tidigare ha sålt, supporterat och installerat liknande produkter,” säger TriNorth försäljningschef Olof Gustafsson som vidare säger att,

”Vi är väletablerade på den svenska marknaden och har representerat starka varumärken och avancerade lösningar för kollektivtrafikbranschen i över 12 år.”

TriNorth har kontor och serviceanläggningar i Sundsvall och Strängnäs. Tillsammans med Hannovers befintliga team, som är baserade i Katrineholm och Göteborg, kommer detta att ge ännu större täckning för alla deras försäljnings- och supportaktiviteter i hela Sverige. TriNorth kommer att fortsätta att stödja sina tidigare kunder på samma sätt som alltid och kommer därtill att ha ett nära samarbete med Hannovers nuvarande team för att stödja Hannovers kunder.

”Förutom att sälja Hannovers passagerarinformationssystem erbjuder TriNorth även produkter som CCTV och automatiska passagerarräkningsprodukter (APC) som kompletterar Hannovers erbjudande av passagerarinformationssystem exteriört och interiört”, säger Peter Bjertung, VD på TriNorth.

För mer information, kontakta oss på info@trinorth.se

Om Hannover Displays

Hanover Displays har designat och tillverkat passagerarinformationssystem för kollektivtrafiken sedan 1985. Deras globala huvudkontor, FoU och tillverkningsanläggningar är baserade i Storbritannien med dotterbolag i Australien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Italien och Hongkong. De har också en andra produktionsanläggning i Chicago, Illinois för den amerikanska marknaden, och representanter över hela världen.

Hanover Displays levererar för närvarande till över 10 000 kunder varje år i över 80 länder över hela världen. Tryggheten i form av 39 års branscherfarenhet, ekonomiskt oberoende och ett kontinuerligt produktutvecklingsprogram garanterar företagets pålitlighet

.

Om TriNorth

TriNorth är ett svenskt företag som grundades 2010. Vi är en systemintegratör och leverantör för kollektivtrafiksektorn. TriNorth vänder sig främst till den svenska marknaden, men erbjuder också en mängd olika delar av sin portfölj till kunder i Norden. Deras kärnverksamhet är biljett-, informations- och säkerhetslösningar och de servar mer än 3000 bussar dagligen med sina produkter och tjänster. TriNorths kunder är huvudmän inom kollektivtrafiken, bussoperatörer och busstillverkare.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar