Biljettsystem

Ridango -ABT* baserat biljettsystem sedan 2012.

Kontobaserat [ABT] i molnet

Ridango är inte bara ett biljettsystem utan förser även trafikledning, förare och resenärer med en komplett bild av kollektivtrafiken i realtid och prognosleveranser.

I Sverige har Ridango systemet sedan flera år levererat state of the art lösningar som biljettering i molnet, -ABT* (Account Based Ticketing* Eller som vi säger på svenska -ID Baserat resande). Ridango är idag dessutom det enda systemet i Sverige som har funktionen Tap and Go. Till det har Ridango BoB baserade mobilappar, passagerarinformation i buss och på hållplatser, Internet ombord, realtidsinformation för resenärer, trafikledningssystem för operatören, web shop, EMV betalning.

Det helt ABT baserade Ridango systemet som förutom i Sverige finns i flertalet Europeiska länder och långt borta på Grönland, ger blixtsnabb validering genom säker uppkoppling med token-baserad korthantering och konstant tillgänglighet.

Låt resenärerna spara värdefull tid genom att enkelt betala sin resa med mobiltelefonen, på mina sidor,  i matbutiken, på resecentret eller i bussen.

Trafikledning och realtidsinformation levereras effektivt från Ridango systemet och kan presenteras i en mängd varianter utifrån behov.

Kontakta oss så berättar vi mer om Ridango system.

Ridango video

Mobilbetalning

Ridango mobilapp är byggd enligt BoB standarden och används för betalning, realtidsinformation och turlisteinformation. Allt samlat i en app, enkelt, smart och smidigt! 

Ridango biljettsystem, eller rättare sagt IT-plattform för kollektivtrafiken är ett modernt och revolutionerande system som i kombination med god stabilitet, tillförlitlighet och flexibilitet, omgående ger dig bättre affärer och nöjda kunder.

EMV, QR, NFC, allt finns där

Ridangos unika systemuppbyggnad har möjliggjort den leveranstid och funktionalitet som dagens samhälle kan förvänta sig av ett biljettsystem i tiden för den moderna kollektivtrafiken.

Vi är mycket stolta över våra effektiva projekt i Svensk kollektivtrafik och för branschen snabba leveranstider och unika applikationer. Här följer några exempel

Samtliga leveranser innebar det senaste kring ID-baserad ABT korthantering och biljetthantering.

Effektiv leverans

Vi menar att det enda som påverkar en biljettsystemleverans tidsåtgång för igångkörning är mängden berörda fordon och tillgängligheten kring dessa för att kunna montera nödvändig utrustning.

Projektering, konfigurering, aktivering är försumbara tidstjuvar i sammanhanget, när ni väljer TriNorth som leverantör och Ridango biljettsystem.

Ridango biljettsystem  (nedladdningsbar presentation)

– Helt molnbaserat online system
– Resekortet hanteras som ett konto på servern
– Kontaktlös korthantering, RFID. Tap and Go
– Blixtsnabb kortvalidering med smart token-teknik
– NFC teknik för mobiltelefoner
– QR & Aztec läsare för snabb och säker mobilbetalning
– Hanterar Visa payWave och MasterCard PayPass
– Internet ombord
– Android-baserat förarinterface
– Skyltstyrning
– Realtidsinformation  och betalning i mobil och på nätet
– Smarta onlinelösningar och moderna Interface för interaktion med…
– Kamerasystem
– Displayer
– Larm
– Fleet Management, med mera

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du aktiverar ditt Ridango biljettsystem.

Ridango's system