Skyddsglas & mekanik

Trygg arbetsplats, i alla lägen

Skyddande avskärmning för hela förarplatsen

För att skapa en trygg förarmiljö där bussföraren skyddas mot såväl smitta som hot, våld, spott och spe så har TriNorth tagit fram ett skräddarsytt påbyggnadsskydd till förarplatsens dörr. Observera att våra skydd består av ett antireflexbehandlat säkerhetsglas och en stabil färganpassad metallram som skräddarsys för eftermontering på befintliga bussdörrar. 

På bilden syns ett exempel på skydd anpassat för MAN Lion´s City. Generation 2021 av vårt förarskydd är inte enbart för smitta utan ger även en trygg förarmiljö med en mer omfattande avskärmning för hela förarplatsen som då skyddar än bättre även mot konfontrationer och hotfulla situationer. Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda högkvalitativa förarplatsskydd.

Skärmfästen och biljettbord

I stort sätt varje buss är unik i sin utformning. Något som gör att det nästan alltid måste skräddarsys när det kommer till fästanordningar för skärmar, validatorer, biljettbord o.dyl. TriNorth tillhandahåller fästen och biljettbord av hög kvalitet. Allting pulverlackas och kan fås i de kulörer som efterfrågas. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för er kring fästanordningar i buss.

Lift för rullstolsburna

Det finns liftar för privat bruk och liftar för offentligt bruk.

Liftar för offentligt bruk är tänkta att hanteras av en skötare (t.ex en familjemedlem, assistent, busschaufför osv.) och kontrolleras på grund av säkerhetsskäl därför endast med en handkontroll. Detta för att minimera risken med att lyften startas oavsiktligt av rullstolsbrukaren. Utöver detta har även liftarna för offentligt bruk en tydlig gul färg på delar som ur säkerhetssynpunkt kräver extra uppmärksamhet av skötaren.

Vår huvudinriktning är liftar för offentligt bruk men vi kan även hjälpa dig som har behov av lift för privat bruk. Kontakta oss så berättar vi mer om våra liftlösningar.

TriNorth

Intresserad av avskärmning, infästningar, biljettbord m.m?

Kontakta oss redan idag.