TNS Cloud - AVL och sparsam körning

Med TriNorth AVL system får våra kunder per automatik relevant realtidsinformation att såväl förse sina resenärer med tillförlitlig reseinformation i realtid före, under och efter sin resa, som ett välbehövligt verktyg för trafikledning och verkstadspersonal att följa sina fordon och händelser. Ekonomi & komfort i fokus!

TNS Cloud AVL system

TNS Cloud hanterar era IoT kopplade fordonsenheter som passagerarräknare, biljettsystem, realtidssystem, destinationsskyltar och informationsskärmar, kameraövervakning och mycket annat via molnet.

När ni aktiverat vår lösning får ni tillgång till en mängd olika funktioner som kostnadseffektiviserar er verksamhet, skapar mervärden för era resenärer och ger er möjligheten att ta full kontroll över vad det ni vill åstadkomma i såväl besparingsåtgärder som kundkomfort

TNS Cloud Gateway

TNS Cloud Gateway är en fordonsspecificerad  och kraftfull enhet som programmeras i Phyton. Vi använder oss av MQTT M2M nätverksprotokoll, har fyra inbyggda nätverksportar och en mängd andra interfaces som FMS, RS 232, One wire m.m.  Genom TNS Cloud administrerar vi enkelt bussens alla övriga kringsystem.

Automatisk nedladdning av färdskrivardata

Med TNS cloud laddar ni ned färdskrivardata och förarkortsdata helt automatiskt. Vår smidiga integration med web-IDHA gör det enkelt för er och skapar stora besparingar.

Sparsam körning

TNS Cloud guidar era förare till en miljövänlig och ekonomisk körning. I TNS cloud får ni ut fordonsdata och körbeteende i realtid och historik. TNS cloud genererar statistik och grafiska rapporter som gör det lätt för er att agera proaktivt.

Alkolåslarm i realtid

Med TNS Cloud ombordlösning så får ni larm i realtid till mobil & mail om någon blåser med alkohol i blodet. Vår lösning är oberoende av märke på alkolåset.

Internet ombord

Att erbjuda era resenärer en stabil Internetuppkoppling är en komfort och kvalitetsfaktor. 

Med TNS Cloud kan ni erbjuda den surf som era kunder kräver.

Smart fjärrstyrning av värmare och andra fordonsenheter

Genom optimerad fjärrstyrning av fordonets värmare sparar ni både på miljön och er egen ekonomi! Vår styrning tar hänsyn till parametrar som fordonets innetemperatur, yttertemperatur och väderläge genom SMHI väderapp för att så precist och bränslesnålt som möjligt förbereda fordonet för avfärd.

Min buss är snart här -Skönt!

Med TNS Cloud ger ni snabbt och enkelt era kunder aktuell information om var deras buss är. Inga frågor. Inga funderingar!

Med TNS Cloud visar ni exakt var era bussar är och en rimlig prognos om när de förväntas ankomma den hållplats som kunden står vid.

Alla vet att förseningar kan inträffa, allt utifrån väglag, väder och andra yttre omständigheter. Däremot handlar komfort om att få veta, att bli informerad om vad som händer.

Genom information i realtid får man en rimlig chans att hantera eventuella förseningar på ett mer konstruktivt sätt och kan på så sätt acceptera verklighetens alla faktorer. Klicka här för att se vår App för Mohlins Buss Härjedalingen.

Sparsam körning

Med TNS Cloud tar ni kontroll över era bränslekostnader och kan arbeta proaktivt med miljövänligt körbeteende.

Vad betyder 10% bränslebesparing för er ekonomi? Eller för den del, stora besparingar på slitdelar som bromsar och däck? Förutom de mycket stora kostnadsbesparingar ett Sparsam körning system kan ge er så ökar ni per omgående komforten för era kunder och resenärer. Kontakta oss så berättar vi mer om TNS Cloud Sparsam körning.