Om oss

Om TriNorth

En Svensk systemintegratör för kollektivtrafik.

Smart teknik för kollektivtrafik

TriNorth besitter genom våra medarbetare en stor portion kunskap av kollektivtrafiklösningar sedan 30 år tillbaka och har därtill sedan starten av TriNorth -april 2010 en stor del av Svensk kollektivtrafiks huvudmän, -Sveriges största trafikoperatörer och de globalt marknadsledande busstillverkarna som våra kunder och uppdragsgivare. 

Våra produktområden

TriNorth´s erbjudande delas övergripande in i sex produktområden. Vi anpassar våra erbjudanden utifrån kundens unika behov och efter vilka leverantörer/lösningar som passar in för samarbete för aktuell leverans.

Biljettering

Real time passenger information

Barnsäkerhet

AVL/ Fleet Management

Internet ombord

Kameraövervakning

Systemlösningar för nu och framtiden

TriNorth erbjuder ett noga utvalt sortiment av produkter från leverantörer som tillhör de ledande aktörerna inom sin respektive nisch. Vårt erbjudande utgörs av såväl standardkomponenter och system som av unika och  kundanpassade lösningar vilka tas fram i ett samarbete mellan kunden, TriNorth och producenten.

Kvalitet i alla led

Våra underleverantörer kommer huvudsakligen från Norra Europa men även till viss del Asien. TriNorth arbetar i nära samarbete med våra leverantörer för att skapa långsiktiga och starka relationer med slutkundens behov i fokus.

Ekonomi & finansiering

Faktura 30 dagar vid köp, hyresavtal eller leasing, vad passar dig bäst? Vi erbjuder ett flertal olika finansieringslösningar där du alltid kan finna en modell som passar just dig och ditt företag bäst. Kontakta oss så berättar vi mer.

Egen IT utveckling, support och installationsorganisation

Utöver våra samarbetspartners har TriNorth även en egen utveckling-, support- och installationsorganisation. Vi har idag mer än 1500 TriNorth utrustade fordon anslutna till våra supportavtal. Till det har vi mycket god vana att installera alla våra produkter och har ständigt personal ute på fältet för nya uppdrag.

Vill du ta del av våra produkt- och systemlösningar?

En väsentlig del av vårt erbjudande är vår gedigna erfarenhet kring kollektivtrafik och de lösningar vi tillhandahåller för denna och hur vi kan använda den erfarenheten för att optimera just din vardag!

Team TriNorth

Olof Gustafsson

Försäljning

Införande och eftermarknad

Peter Bjertung

Försäljning

Daniel Rytterlund

IT

Thomas Byström

Service, support och installation

Åke Rydergren

Installation, service och support