Passagerarinformation

Information vid rätt tid och på rätt plats.

Brett sortiment av informationskanaler

Moderna informationskanaler som webb, appar och sociala medier underlättar resenärens vardag och gör det enklare för fler att resa kollektivt. Detta till trots så ser vi samtidigt ett växande behov av tydliga informationskällor vid våra busshållplatser och resecentra. Förutom våra lösningar för webb och app så har vi självklart även bildskärmar, solcell och batteridrivna hållplatsskyltar, LED displayer och andra fasta installationer i vårt sortiment.

Information i buss

Med våra lösningar är era kunder alltid uppdaterad med relevant information för en komfortabel resa. Vi förser er med de bästa lösningarna för destinationsskyltar, utrop och informationsskärmar. 

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar för era specifika behov

 

Trygg och komfortabel resa

Med klassiska skylt och skärminstallationer i kombination med passagerarinformation på webben och i mobilen ger du dina resenärer en komplett lösning för en komfortablare resa och skapar ett förenklat flöde inom kollektivtrafiken.

Smarta skärmar i en mängd storlekar och format

Dynamisk information, fullt anpassningsbar

RGB LED skyltar för hållplatser

LED skyltar är den absolut bästa lösningen för information utomhus och i starkt ljus. Med RGB teknik blir det än bättre. Suverän läsbarhet, skapa loggor och personifierade budskap. Med tät pitch om 2,5mm kan ni till och med köra ut filmer och annan rörlig media!