Passagerarinformation

Information vid rätt tid och på rätt plats.

Brett sortiment av informationskanaler

Moderna informationskanaler som webb, appar och sociala medier underlättar resenärens vardag och gör det enklare för fler att resa kollektivt. Detta till trots så ser vi samtidigt ett växande behov av tydliga informationskällor vid våra busshållplatser och resecentra. Förutom våra lösningar för webb och app så har vi självklart även bildskärmar, solcell och batteridrivna hållplatsskyltar, LED displayer och andra fasta installationer i vårt sortiment.

Luminator Technology Group

Med våra lösningar är dina bussar, stationsutrustningar och webbsidor alltid uppdaterade med den senaste aktuella trafikdatan. Vi interagerar via öppna api:er och kan därför enkelt knyta samman tredjepartssystem med våra ombord och stationslösningar om så önskas.

TriNorth representerar bland annat Luminator Technology Group hela produktsortiment och hos oss finner du därför det senaste inom destinationsskyltar och infotainment för buss och rälsfordon samt LED och TFT skärmar för hållplatser och resecenter.

Trygg och komfortabel resa

Med klassiska skylt och skärminstallationer i kombination med passagerarinformation på webben och i mobilen ger du dina resenärer en komplett lösning för en komfortablare resa och skapar ett förenklat flöde inom kollektivtrafiken.

Dubbelskärm med dynamisk information, Eskilstuna

Dubbelskärm med dynamisk information, SL