Partners

Starka samarbetspartners ger trygga helhetslösningar

Med TriNorth som samarbetspartner är din trygghet att vi alltid erbjuder dig Top Notch lösningar inom vårt gebit. Till det lägger vi enormt stor vikt kring valet av våra produkter och samarbetspartners. Vår strategi är att endast samarbeta med de bästa och som vet att leverera de högkvalitativa produkter och lösningar vi och våra kunder förväntar sig.

Här nedan följer ett urval av våra noga utvalda samarbetspartners.

 


Mobitec
Mobitec är världsledande inom design och produktion av system för passagerarinformation på bussar och rälsbundna fordon. Mobitec har sin historik som framstående leverantör av destinationsskyltar men nu även som komplett informationsleverantör inne i fordonen, på centralen och på hållplatsen. Med Mobitec informationssystem i era fordon så har ni allt förberett för en fordonsflotta uppkopplad i realtid.

Ridango
Europas vassaste och förmodligen enda ID baserade biljettsystem. Ridango biljettsystem är inte “bara” ett biljettsystem, utan ett komplett realtidssystem med allt du behöver för att serva dina resenärer. Med Ridango så får dina kunder realtidsinformation, kontaktlös EMV betalning, webbshop, mobilappar, Internet ombord, passagerarräkning och mycket, mycket mer.

 

NMI Safety Systems
Producent av unika barnsäkerhetslösningar och handikappanpassningar till buss och taxi. SIT safe är en av NMI unika patenterade lösningar.

 

logo
Ecofleet
Ecofleet är ett internationellt mjukvaruföretag som specialiserar sig på GPS-baserade tjänster för styrning av vagnpark- och uppdragshantering. Ecofleets fokus ligger på att optimera vagnsparker och arbetsflöden, för att hjälpa till att minska kostnader och öka intäkter.

Ursalink är ett högteknologiskt företag som specialiserat sig på design och tillverkning av  M2M & IoT-hårdvara och lösningar med högklassig prestanda och kvalitet för den globala marknaden.

NTF
NTF har en bred kompetens inom området barn och trafik och erbjuder konsumentupplysning, informationsinsatser och certifieringsutbildningar för professionell rådgivning.

LF

Länsförsäkringsgruppen består av 23 självständiga länsförsäkringsbolag i samverkan. Varje bolag ägs av sina sakförsäkringskunder och agerar på sin egen geografiska hemmaplan, nära sina kunder

Vissi

Redovisningstjänster, effektivisering och ekonomisk konsultation. Med Vissi Consulting har du en trygg partner för dina företagsekonomiska förehavanden.