TriNorth stolt storleverantör till 18 nya Scania bussar för Mohlins Bussar nya trafikavtal i Östergötland

Måndag den 13 juni startade Mohlins Bussars nya och tioåriga trafikavtal landsbygdstrafiken i de östra delarna av Östergötland. För uppdraget har de införskaffat 18st nya Scaniabussar från Lecab.

För detta har TriNorth fått förtroendet av Mohlins att leverera våra lösningar för kameraövervakning, AVL system, färdskrivarnedladdning, Wifi ombord och barnsäkerhet. Se kortfattad information här nedan om respektive lösning. För mer information, kontakta oss på info@trinorth.se så berättar vi mer.

Trivision CCTV system: Online kamerasystem med livestreaming, positionering och en mängd nyttofunktioner. Mohlins 18st nya bussar i Östergötland är i gott sällskap av ytterligare 1500 uppkopplade Trivision system runtom i Sverige.

TNS Cloud AVL system: Förutom realtidspositionering med sekundvis uppdatering hanterar vi alkolåslarm, fjärrstyr värmare, hanterar Wifi ombord, automatisk fjärrnedladdning av färdskrivardata och mycket mer. Vi tar i det här fallet även in kompletterande data från Trafiklab som matchas med vårt systemdata.

SIT safe integrerad barnstol: Samtliga 18 bussar är utrustade med vår unika SIT safe integrerade barnstol.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar