Hållplatsinformation

Information på hållplatser och resecenter.

Informationskanaler för alla

Tydliga informationskanaler vid hållplatser, stationsplattformar och resecentrum ger resenären stora kvalitetsfördelar i sitt dagliga resande. Vi förmedlar den så viktiga informationen genom att installera våra digitala skyltar och bildskärmar där ni sedan kommunicerar ut till kunden -när och från vilken plattform tåget går -hur många platser som finns kvar i parkeringshuset eller när bussen är på ingående till hållplatsen.

Vi skräddarsyr våra systemlösningar så att de alltid passar dig och dina kunders unika behov på bästa sätt.

Optimal helhetslösning

Våra skylt och skärmlösningar finns med olika displaytekniker som t.ex. LED, TFT, Plasma och RGB. Vi levererar de lösningar som är bäst lämpade för just dina behov. Skyltarna fungerar både som enskilda enheter eller delar i ett nätverk. En god informationskanal samt lösningar för att själv kunna hantera och uppdatera innehållet ger dig en optimal helhetslösning.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du skapar en modern informationsplattform för dina hållplatser och resecentrum.

Pyloner och utomhusmonitorer

För stationer och resecentra har vi en mängd olika varianter av informationsskärmar. Pyloner passar utmärkt på plattformar och utanför entréer.

Medan vägghängda monitorer fungerar utmärkt även de vid entréer men även i hållplatsskydd och andra miljöer.

Kontakta oss så berättar vi med om alla olika modeller och lösningar vi har för ditt informationsbehov.

Solcellsdriven hållplatsinformation

Batteridrivna hållplatsskyltar med realtidsinformation är något som efterfrågas allt med. En batteridriven hållplatsskylt med solcellsdrift kan vara  enkel och billig att installera eftersom ingen kostsam kabeldragning för starkström krävs för hållplatsen. Perfekt för tex landsbygdstrafik där starkström sällan finns framdragen och tiotusentals kronor per hållplats därmed kan sparas in genom att använda vår batteridrivna skylt. Kontakta oss för mer information så föreslår vi en lösning som passar dig bäst.

Monitorer

Vi har en mängd varianter på utomhusmonitorer och skräddarsyr format och kapsling efter ert unika behov.

Klassiska LED skyltar

Klassiska LED skyltar har en extremt bra läsbarhet i alla väder. Såväl i strålande solsken och motljus som i regn och dimma. Lägg sedan till RGB och tätpitchad skylt och du har en fantastisk informationsplattform.