TriNorth levererar infotainment till Skistar

TriNorth Solutions har i ett gemensamt projekt med Skistar och Sälen Buss försett deras bussar med Mobitec Access och Ridango fordons IT plattform.

Projektet utgör i första hand skid och badbussarna i Sälenområdet. Leveransen innebär att Skistar kan förse sina resenärer med Realtidsinformation inne i bussarna på Mobitec 19″ skärmar om nästa hållplats, avgångstider etc. men även turistinformation och kommersiell information om Sälen anläggningen och det som händer runt i kring Skistarområdet. Som besökare kan du även följa bussarna via Ridango appen för att se när nästa buss är på gång till ditt område.

Mobitec Access är ett onlinesystem för passagerarinformation och reklam i realtid. Med Mobitec Access kan du enkelt sända ut de budskap du vill på fordonens Mobitecskärmar i realtid. Budskapen kan presenteras på allt från en skärm till nära nog obegränsat antal skärmar i fordonet. En vanligt önskad skärmstorlek är 19″ men vi levererar storlekar från 15″ och uppåt. Budskapen kan presenteras utifrån en mängd parametrar och förutsättningar. GPS position, tid, store datum, linje, tur etc.

Ridango är TriNorths IT plattform för fordon inom kollektivtrafiken. Ridango är moduluppbyggt och användaren kan därför enkelt välja vad den önskar använda systemet till. Ridango ticketing används tex av Region Gotland medan Skistar endast använder realtidsinformationen, mobilappen och styrfunktionen till Mobitec Access systemet.

Är du intresserad att veta mer om hur vi kan starta upp Mobitec Access och Ridango även hos dig. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar