Ridango förser Tallinn stad med kontaktlös bankkortsbetalning

Än en gång har Ridango biljettsystem utmärkt sig som Europas mest innovativa och framtidssäkrade biljettsystem.

I Sverige har Ridangosystemet sedan flera år levererat integrerade lösningar som biljettering i molnet, passagerarinformation i buss och på hållplats, Internet ombord, realtidsinformation för resenärer och trafikledning, webbshoppar, EMV betalning och nu senast, BoB baserade mobilappar. Inget annat biljettsystem på marknaden är så komplett som Ridango när det gäller betal- och informationslösningar!

Till allt ovan nämnda så kan nu Ridango validator hantera kontaktlösa bankkort för resenärerna att betala sina resor, något som under hösten blir en realitet i Tallinn stad. Inga kontanter eller busskort behövs. Betala enkelt din resa med ditt bankkort genom att visa upp kortet för läsaren och vips har du en giltig biljett att resa med.

Ridango validator hanterar RFID busskort, kontaktlösa bankkort, alla typer av streckkoder och 2D-koder, mobilbetalning m.m, m.m

Kontakta oss så berättar vi mer om hur också ni kommer igång med Ridango.

Ridango i Sverige används idag av Västmanlands lokaltrafik, Sörmlandstrafiken, Region Gotland och Flygbussarna. Vidare finns Ridango validatorer i Skånetrafikens fordon samt som applösning för Movingo.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar